23948sdkhjf

Garbrant till Scandic

Ulrika Garbrant tillträder under oktober som Vice President för Scandics Food & Beverage-verksamheter – rekryteringen är ett led i hotellkedjans satsning på mat och dryck.
Scandic Hotels ser en stark utvecklingspotential inom sin Food & Beverage-verksamhet och väljer nu att tillsätta en ny tjänst på koncernnivå inom området. På Scandic kommer Ulrika Garbrant att ha totalansvaret för Food & Beverage, det vill säga samlat ansvar för mat- och dryckverksamheten i alla nio länder där Scandic driver hotell.

Ulrika Garbrant har gedigen bakgrund från restaurangindustrin och servicebranschen i ledande positioner. Bland annat har hon varit vd för snabbväxande kedjeföretaget Espresso House, General Manager, Marknadschef och controller inom SSP (Scandinavian Service Partner). Hon kommer närmast ifrån en tjänst som nordisk Marknads- och Produktdirektör från träningskedjan SATS. Ulrika är utbildad civilekonom med inriktning på Service Management vid Handelshögskolan i Göteborg.

– Food & Beverage är ett viktigt område som är under stark utveckling hos oss på Scandic. Det är också en del av verksamheten där vi har stora möjligheter att växa ytterligare. Det känns jättebra att vi nu får Ulrika till ledningsgruppen, som med sin gedigna erfarenhet inom området kommer att tillföra mycket, säger Anders Ehrling , CEO Scandic.

– Att leda Nordens största verksamhet för mat och dryck inom hotellvärlden är så klart en utmaning, men samtidigt oerhört spännande. Ambitionen är att jag och mitt team tillsammans skapar nya spännande upplevelser och lyfter Scandics mat och dryck till ännu högre höjder för våra gäster, säger Ulrika Garbrant .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078