Göteborgsteater lockar med mat
Göteborgs Stadsteater och Foajébaren startar sommarsatsning med ”Grill på terrassen” - utsikt och läckerheter ska locka fler besökare till teatern är tanken.
– På lördag 6 juni slår vi upp portarna till ”Grill på terrassen” i Foajébaren, en trappa upp. Vi presenterar en helt ny meny med grill- och smårätter och desserter, säger restaurangchef Nils Erik Nilsson .
Nysatsningen innebär att inte bara Foajébaren utan även Kaffebaren i entréplan har öppet hela sommaren. Foajébaren är öppen onsdag-söndag 16-01 och Kaffebaren samtliga dagar 16-21.
– Båda serveringarna har fantastiska lägen ut mot Avenyn och Götaplatsen. Här kan man slå sig ner för en kopp kaffe eller ett glas vin och äta något litet eller mera matigt från vår meny som är baserad på ekologiska råvaror. Den nya sommarinspirerade menyn har skapats av köksmästare Sanna Havås med medarbetare, säger Nils Erik Nilsson.