23948sdkhjf

Junzell till Ferrum Kiruna

Oskar Junzell är Scandic Ferrum Kirunas nya Food & Bevarage Manager – uppdraget är att strama upp Ferrums mat och dryckesutbud.


Värmlänningen Oskar Junzell tillträdde rollen som Food & Beverage Manager på Scandic Ferrum under juli tidigare i år och är nu mitt uppe i planeringen framåt. Scandic Ferrum erbjuder två restauranger – Restaurang Grapes och en av ortens mest populära restauranger Mommas Steakhouse med norrländska, svenska och internationella influenser. I framtiden ligger utveckling av restaurangerna i mat och dryckesutbud i planeringen men även underhållning för turister och ortsbor.

– Kiruna är ett drömresemål för många, därför känns det viktigt att bjuda dem på en gedigen matupplevelse här på hotellet. Många kirunabor besöker oss även regelbundet och det betyder mycket för oss. Nu ska vi fortsatt se till att tillfredsställa båda de här gästerna, säger Oskar Junzell .

Oskar Junzell kommer senast från Kitchen & Table på Gotland där han var med och startade upp New York-krögaren Marcus Samuelssons restaurangkoncept i Visby. Oskar har även tillbringat många säsonger i Åre inom restaurangbranschen, något som nu kommer till stor användning i det turisttäta Kiruna.

– Vi är mycket glada med att ha Oskar på plats, han kommer komplettera oss väl i arbetet framåt med att uppdatera utbud i mat och upplevelser på Ferrum, säger Sara Johansson , Hotelldirektör på Scandic Ferrum.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11