23948sdkhjf

Besvikelse hos Veolia

Besvikelsen blev stor när Veolia fick se sig besegrade på mållinjen i kampen om T-banan. Men bolaget accepterar SL:s beslut och gratulerar MTR till segern.
- Det är klart att vi är besvikna över beslutet. Vi har nästan 80 procent nöjda resenärer och vi lämnade in ett starkt anbud. Veolia gratulerar vinnaren och önskar lycka till i driften av världens bästa tunnelbana, säger Tomas Wallin , vd för Veolia Transport Sverige AB.

Veolia Transport har haft ansvarat för driften av tunnelbanan sedan 1999. Under första halvåret 2009 lovar Veolias ledning att se till att den nya operatören får bästa möjliga förutsättningar.

– Ett byte av ledning och operatör kan alltid innebära en risk för trafikstörningar, men vi har en kompetent och professionell organisation som kommer att göra sitt yttersta för att minimera störningarna, säger Tomas Wallin.

Veolia Transport kör idag upphandlad spår- och busstrafik från Haparanda i norr till Ystad i söder samt kommersiell trafik i form av Flygbussarna. Den verksamheten tänker bolaget utveckla vidare.

– Vi ser fram emot att även fortsättningsvis erbjuda våra resenärer pålitliga resor och hög service. Med ökad konkurrens inom kollektivtrafken ser vi fram mot nya uppdrag, samtidigt som vi utvecklar våra befintliga, säger Tomas Wallin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078