23948sdkhjf

Tallink ändrar och flyttar

Nya, automatiska incheckningsdiskar och en flytt från Frihamnen till Värtahamnen för Tallinntrafiken gäller för Rederiet TallinkSilja.
Numera kan Tallinks och Silja Lines passagerare slippa köerna till de manuella incheckningskassorna. Nu har automatiska incheckningsterminaler installerats i Värtahamnen i Stockholm och i Länsiterminal i Helsingfors. Tjänsten finns sedan tidigare i Terminal-D i Tallinn. I Värtahamnen har tio automater installerats.
Tallinks fartyg mellan Stockholm – Tallinn kommer också från och med den 9 mars 2009 att flytta från Frihamnen till Värtahamnen. I samband med hamnbytet kommer även ett par mindre tidtabellsjusteringar att genomföras.
Flytten från Frihamnen till Värtahamnen kommer att ske före vårens planerade fartygsbyten på linjerna Stockholm – Tallinn och Stockholm – Riga och i god tid före högsäsongen. Nybygget M/S Baltic Queen, som kommer att sättas i trafik på linjen Stockholm – Tallinn i slutet av april, är för stort för Frihamnen och flyttas därför tillsammans med M/S Victoria till Värtahamnen där Silja Lines fartyg till Helsingfors och Åbo avgår.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109