23948sdkhjf

Scania övertar Svenstigs

Scania tar över försäljningen av nya Scaniabussar som Svenstigs Bil bedrivit i Småland, Blekinge och Skåne från och med 1 februari. Förändringen har drivits fram av en tuffare marknad.
Svenstigs Bil AB har bedrivit bussförsäljning framgångsrikt under många år i samarbete med Scania Sverige AB. Men nu anser Scania att större kraft måste läggas på marknadsföringen i de allt bistrare tiderna. Bussmarknaden har under senare år genomgått förändringar, som ställer nya krav och öppnar nya möjligheter på marknaden.

För att säkra positionen som en ledande aktör och på bästa sätt möta de krav och önskemål som finns i marknaden har Svenstigs och Scania Sverige ingått ett nytt avtal som bland annat innebär att:

* Scania Sverige övertar all försäljning av nya Scania bussar direkt till kund på försäljningsområdet Småland, Blekinge och Skåne.
* Scania Sverige kommer att upprätta ett landstäckande centrum i Värnamo för försäljning av begagnade bussar i samarbete med Svenstigs.
* Svenstigs bussverkstad, som under många år byggt upp en bred och djup busskompetens, kommer att utvecklas ytterligare av Svenstigs i samarbete med Scania Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078