23948sdkhjf

RESFORUM och TRAFIKFORUM ökar med 63 procent

I dag, fredagen den 20 februari, offentliggörs den senaste statistiken från Tidningsstatistik (TS). I denna statistik kan man se en stor upplageökning för RESFORUM och TRAFIKFORUM.
Den TS-kontrollerade upplagan för RESFORUM och TRAFIKFORUM ökar för helåret 2008 med 63 procent till 3 900 exemplar, jämfört med helåret 2007 då den TS-redovisade upplagan uppgick till 2 400. TS reviderar svenska medier och ger marknaden opartiskt granskad och sammanställd information om upplagor, distribution, webbtrafik, digitala nyhetsbrev, med mera. Att ha sin upplaga reviderad av TS har sedan länge varit en garanti för att man verkligen levererar den upplaga som man kommunicerar till mediets annonsörer.

– Det är naturligtvis mycket glädjande att RESFORUM och TRAFIKFORUM ökar upplagan rejält i en tid då ett stort antal tidningar noterar vikande upplagesiffror, säger Anders Karlsson , chefredaktör för de båda tidningarna.

Upplageökningen är ett tydligt tecken på att intresset för person- och kollektivtrafik samt bussturism är stort. RESFORUM och TRAFIKFORUM bevakar denna sektor med seriositet, aktualitet och trovärdighet som ledstjärna. Bevakningen sker månadsvis via tidningarna, veckovis via digitalt nyhetsbrev och dagligen via webben.

– Dessutom är våra mediekanaler inarbetade vilket borgar för en kontinuitet oavsett konjunkturläge, säger Anders Karlsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078