23948sdkhjf

Swebus Express tar över Flygturen

Nu tar Swebus Express över driften av Flygturen i Mellansverige från systerbolaget Swebus AB. Flygturen mellan Örebro, Enköping, Västerås och Arlanda trafikeras av Swebus Express från den 1 mars.
- Flygturen har i många år varit ett attraktivt alternativ för resenärer att ta sig till och från Arlanda, säger Ingvar Ryggesjö. Vårt mål är att nu förbättra erbjudandet ytterligare och nå ut till ännu fler resenärer.
Swebus Express har sedan tidigare 150 orter i sitt linjenät, men Arlanda är den första flygplats som bolaget börjar att trafikera.
- Det är spännande att nu kunna knyta landets största flygplats till vårt linjenät, säger Ingvar Ryggesjö. Möjligheterna är många och vi är vana att arbeta konsumentinriktat. Exempelvis kan vi anpassa tidtabellerna så att även resenärer från andraorter, såsom Karlstad, kan ta sig smidigt med anslutande bussar till och från Arlanda.
Flygturen går med fasta priser direkt till och från Enköping, Västerås och Örebro och stannar på hållplats 16 framför alla Arlandas terminaler. Det är även möjligt att åka Flygturen enbart mellan städerna Örebro, Västerås och Enköping. Flygturen som går mellan Härnösand och Midlanda flygplats kommer att fortsätta köras i Swebus AB:s regi.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141