23948sdkhjf

Norge invaderar!

Norge lanserar en prisbelönt hemsida under TUR 2009 i Göteborg. Förutom Norge finna över 100 lutställande länder ut på mässan som inte återspeglar särskilt mycket av lågkonjunkturen.   
Tur-mässan i Göteborg är lika med premiär för Visitnorways helt nya hemsida, med innovativ design, nya smarta funktioner och nytt innehåll. I Norge har den nya portalen visitnorway.com redan tilldelats designpriset Merket for god design - 2009 inom kategorin Interaktiv design.

Det är Norsk Designråd som står för utmärkelsen. Motiveringen är att Innovasjon Norge lanserat en användarvänlig och lättöverskådlig webb-plats, där skaparna verkligen satt sig in i användarnas behov. Här finns dessutom en formsäker layout, luftig typografi och god bildbehandling.

Visitnorway.se är den svenska varianten av portalen, och ska bidra till att skapa reslust och inspirera svenskar att semestra i Norge. Den har funnits i några år, men nu lanserar Innovasjon Norge en helt ny upplaga även av denna. På visitnorway.se finner du mer än 80 procent av Norges alla reselivsprodukter under ett gemensamt tak.

Innovasjon Norges mål med den omfattande satsningen är att stärka Norgeprofilen och göra landet än mer lockande som resmål. Målet är att få minst 3,5 miljoner utländska turister att besöka landet under år 2010.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094