23948sdkhjf

STF breddar sitt utbud

Jumbojet på Arlanda och 20 procents rabatt för medlemmar i STF på Ice Hotel i Jukkasjärvi är några nyheter i år för Svenska Turistföreningen,.
Svenska Turistföreningens (STF) utbud växer varje år och det blir mer att välja på när man ska ut och resa. Sedan 1885 har STF sökt efter smultronställen som berikar folks semester. I år fyller STF 125 år och passar på att bredda sitt utbud med att även ta in hotell i STF-familjen.

Bland nyheterna 2010 hittar man en Jumbojet på Arlanda, Ishotellet i Jukkasjärvi, Sala Silvergruva, Ihre gård på Gotland, Edsåsdalens fjällhotell, motell i Falkenberg, pensionat i Sundborn, jugendhus i Norrköping, Biskops Arnö och två hotell mitt i Härnösand och i Örebro.

– Vi letar hela tiden efter nya spännande anläggningar för att locka våra medlemmar till att resa i Sverige. Standarden på vandrarhemmen har höjts rejält de senaste åren och nu tar vi även in hotell i vår verksamhet. Det gör att våra gäster kan välja bland ännu fler boendealternativ – allt från djupaste silvergruva till högsta fjälltopp, säger Jenny Engström, pressansvarig på STF.

Många väljer att bo på vandrarhem för att det är personligt och att de ligger på unika platser. Barnen hittar lekkamrater direkt och man hälsar alltid på andra gäster när man möts i sällskapsrummen. Det finns många roliga arrangemang på STFs anläggningar. Många vill kombinera semestern med att lära sig något. Det finns bland annat matlagningskurser, danskurser, ridkurser och båtluffarpaket.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064