23948sdkhjf

Kändisar lockar på Lapplandståget

Thomas Ravelli, Tina Thörner och Lennie Norman kommer att locka och underhålla passagerarna på tåget från Malmö och Göteborg via Stockholm, upp till Lappland i sommar.
Resan i sig är en upplevelse men nu utvecklar Veolia Transport tågresandet till att även bli underhållning. Förutom de nämnda personerna kommer fler kändisar att finnas med ombord på tåget mot norr. Vilka det blir kan resenärerna få veta genom att besöka hemsidan bokatag.

- Det blir allt mer populärt att ta tåget till norra Sverige och vi har en av de mest spektakulära turerna genom hela landet och vidare till Narvik. Nu kryddar vi detta med att även bjuda på underhållning under resan. Vi börjar med Thomas Ravelli och snackar fotboll med anledning av EM och sedan blir det allt från trolleri till stand-up-comedy, säger Stefan Bengtsson, marknadschef på Veolia Transports division Tåg.

Ett annat exempel på en känd personlighet som är klar för Lapplandståget är Tina Thörner, äventyrslysten och underhållande kartläsare i rally med bland annat Dakkar-rallyt på meritlistan. Även Lennie Norman, stand-up-comedyns grand old man är engagerad och kommer att köra ett unikt gig ombord på tåget senare i sommar.

Lapplandståget är en 215 mil lång resa genom hela Sverige, från Malmö och Göteborg, via Stockholm och vidare till Narvik utan några byten. Många tar tåget för att komma till vandringslederna kring Abisko och Kebnekaises turiststation, golfen i Björkliden eller bara som en naturupplevelse utöver det vanliga.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062