23948sdkhjf

SAS tar över GO

I egenskap av majoritetsägare har flygbolaget SAS köpt ut alla andra aktieägare i researrangören GO. Företaget ska nu integreras med flygbolagets semester och nöjesenhet.
- Dynamiska förpackning är en absolut nödvändighet inom nöjesmarknaden och vi är glada över att nu kunna erbjuyda våra kunder de produkter som har utvecklats av GO, säger Robin Kamark, SVP, Arline Commercial på SAS.

SAS startade GO förra året I samarbete med Reitan Service Handel. Nu tar SAS över researrangörens användarvänliga teknik och alla kontrakt GO har med leverantörer av attraktiva reseupplevelser.

- Genom SAS hemsida kan våra kunder skräddarsy sin resa och sina upplevelser efter egna önskemål och preferenser. Det kan gälla allt från att boka flyg, konserter, hotell eller sportevenemang. Vi kommer nu att kunna erbjuda våra kunder webbplats där de kan köpa allt de vill ha, säger Robin Kamark.

Enligt SAS egna uppgifter har deras webbsida redan i dag flera hundra tusen unika besökare varje vecka och den är en viktig kanal för att locka kunder att köpa resupplevelser. Genom att använda en speciell eventkalender kan kunderna själva ta reda på när och vara det spännande händer, till exempel musikevenemang eller fotbollsmatcher. Genom att ta över GO ska SAS bli ännu starkare på att erbjuda produkter för semester och nöje, tror flygbolaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065