23948sdkhjf

Priskoll på taxi

Internettjänsten Taxipriser.se har granskat priserna hos de större taxibolagen i Uppsala. Taxi 020 vann lågprisligan, dyrast är Uppsala Taxi.
Taxi 020 är det billigaste bolaget både dag- och kvällstid, och även billigast på sträckan Uppsala-Arlanda. Dyrast av de granskade bolagen är Uppsala Taxi. Taxipriser.se är en konsument-sajt som granskar taxibolagens priser i 12 svenska städer, och hjälper kunderna att hitta den billigaste taxin i varje stad.

– Jag åkte ofta taxi i våras och märkte att det skilde mycket mellan de olika taxibolagens priser. Eftersom få kunder känner till vilken taxi som är billigast tänkte jag att det saknades ett ställe där man enkelt kunde jämföra bolagen. Sagt och gjort, jag startade en sajt, och märkte snart att sajten fyllde en lucka. Det är många som hört av sig, säger Eric Aronson , grundare av Taxipriser.se.

Taxipriser.se är en oberoende tjänst och ställer inga krav på registrering eller motprestation från bolagens sida. Efter hand kommer fler städer och nya tjänster att läggas till, för att ytterligare förenkla för taxikunder i Sverige att hitta rätt bolag och åka billigare taxi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344