Oliver kryddar till hotellkedja
Nordens ledande hotellkedja Scandic fortsätter sitt samarbete med den världskände stjärnkocken Jamie Oliver. Nu ska han krydda till hotellmaten.
Scandic satsar på maten under möten och konferenser för att hjälpa deltagarna behålla skärpan och låta sig inspireras. I och med samarbetet med Jamie Oliver säkerställer Scandic att deltagarna får god, näringsrik och energigivande mat. Till sopporna serveras åtta olika toppings vilket ger mötesgästerna möjlighet att ”designa” sin egen favorit. Sopporna är anpassade efter säsong.
Jamie Oliver och Scandic har ett nära samarbete sedan 2009 och han är en del av Scandics stora satsning på mat och dryck. Samarbetet har bidragit till att Scandics gäster fått smaka specialkomponerade rätter av hög kvalitet som tar tillvara på säsongens ingredienser. Jamie har tidigare, tillsammans med Scandics kökschefer, tagit fram succéer som Scandics spännande barnmeny, inspirerande säsongsmenyer och en energigivande mötesfika samt lunchrätter för mötes- och konferensgäster.
– Jamie Oliver är en av de mest uppskattade stjärnkockarna i världen. Samarbetet med Jamie bidrar till att fler har fått upp ögonen för vårt materbjudande, säger Ulrika Garbrant som är övergripande ansvarig för mat och dryck inom Scandic koncernen.