23948sdkhjf

Frithiof fixar ny tågmeny

Krögaren Pontus Frithiof presenterar nu en ny vårmeny för hungriga och småsugna resenärer på MTR Express – mycket gott på tåget utlovas.
– Att få vara en del av MTR Express är jag både glad och stolt över. Jag tar utmaningen att vara med och förbättra inrikesmaten i Sverige på högsta allvar. Jag är extra glad att vår fantastiska räksmörgås nu gör comeback på menyn, on request, och att den som vill kan dricka riktigt bra Champagne till den - till bra pris, säger Pontus Frithiof .

Ombord på MTR Express snabbtåg finns alltid möjlighet att köpa någonting att äta eller dricka. För resenärer som åker i förstaklassalternativet PLUS ingår dessutom alltid frukost, lunch eller middag.

– Samarbetet med Pontus Frithiof har möjliggjort för våra resenärer att välja bland omsorgsfullt lagade rätter av såväl lättare som matigare karaktär. Det känns både roligt och spännande att utveckla vårt gemensamma koncept genom att presentera vår nya fräscha vårmeny á la Pontus, säger MTR Express servicechef Emelie Johansson , som också är ansvarig för maten ombord.

Nytt för i vår är:
* Pontus Smörrebröd med en röra gjord på höna och svamp toppad med bacon och ärtskott.
* Vegetarisk wrap med hummus och matiga grönsaker.
* Sandwich med salami och en creme på fetaost och svarta oliver.
* Bagel med rökt lax, pepparrot och dill.
* Vårens söta nyhet är cupcakes (Pontus omtyckta chokladmousse kommer också att finnas kvar).

Vårmenyn började gälla 30 mars 2016, men MTR Express har sedan starten i mars 2015 haft ett väl fungerande samarbete krögaren Pontus Frithiof.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112