23948sdkhjf

Nordrest på MTR Express

Nordrest med Thomas Dahlstedt och Pontus Frithiof tar över MTR Express catering – matsatsningen ska locka fler resenärer.
– Ett helhetsgrepp över mat- och dryckesutbudet ger oss helt nya möjligheter att ta nästa steg på det vi påbörjat och erbjuda resenärerna god och bra mat under resan. Nu kommer vi också att kunna ändra menyerna och utbudet helt efter säsong och efterfrågan, säger Pontus Frithiof .

Sedan MTR Express start i mars 2015 har Pontus Frithiof serverat de medvetna tågresenärerna mat och dryck ombord. Allt från enklare smörgåsar och kaffebröd till matiga smörrebröd, sallader och goda viner och champagne från Henriot – allt i enlighet med Pontus filosofi: vällagat, generöst, ärligt och med mycket passion. Produktion och logistik har tidigare skötts av Klarago i Märsta. Detta är duons tredje affär tillsammans efter Burger & Lobster samt Pocket City och Pocket Solna.

Från mitten av maj 2016 tar Pontus Frithiof och Thomas Dahlstedt med Nordrest över hela ansvaret för MTR Express Café och 1 klass. All mat kommer nu att tillagas och distribueras från Pontus in the Park i Solna. Pontus står bakom meny och produktion och Nordrest för distribution och logistik.

– Pontus och hans team delar vårt tänk på kvalitet, kundfokus och ”ingenting är omöjligt”-attityd. Vår uppskattade mat ombord är en viktig del av den premiumupplevelse som en resa med MTR Express innebär, säger Johan Söör , vd MTR Express.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078