Nordrest på MTR Express
Nordrest med Thomas Dahlstedt och Pontus Frithiof tar över MTR Express catering – matsatsningen ska locka fler resenärer.
Sedan MTR Express start i mars 2015 har Pontus Frithiof serverat de medvetna tågresenärerna mat och dryck ombord. Allt från enklare smörgåsar och kaffebröd till matiga smörrebröd, sallader och goda viner och champagne från Henriot – allt i enlighet med Pontus filosofi: vällagat, generöst, ärligt och med mycket passion. Produktion och logistik har tidigare skötts av Klarago i Märsta. Detta är duons tredje affär tillsammans efter Burger & Lobster samt Pocket City och Pocket Solna.
Från mitten av maj 2016 tar Pontus Frithiof och Thomas Dahlstedt med Nordrest över hela ansvaret för MTR Express Café och 1 klass. All mat kommer nu att tillagas och distribueras från Pontus in the Park i Solna. Pontus står bakom meny och produktion och Nordrest för distribution och logistik.
– Pontus och hans team delar vårt tänk på kvalitet, kundfokus och ”ingenting är omöjligt”-attityd. Vår uppskattade mat ombord är en viktig del av den premiumupplevelse som en resa med MTR Express innebär, säger Johan Söör , vd MTR Express.