23948sdkhjf

Gnestasprit till Grand Hôtel

Grand Hôtel har anförtrott Gnesta Bränneri det stora ansvaret att skapa deras anrika 1874 Grand Aquavit. En alldeles extra smaksensation utlovas.
Grand Hôtels hussnaps är kryddad enligt traditionen och tidigare recept, men baseras numera på Gnesta Bränneris egenproducerade vodka som saluförs under namnet Edman Vodka. Det är en mild och rund vodka, med en alkoholhalt på 37,5 procent, som framställs av vete från Hallsta Gård och vatten från bränneriets egen brunn.

– Våra drycker är framställda för att skapa en smakupplevelse för livsnjutare, till både mat och gott sällskap. Vi är väldigt glada att Grand Hôtel har gett oss förtroendet och ansvaret för att producera en traditionell snaps som ”1874 Grand Aquavit”. Vi ser framemot ett långt och nära samarbete, säger Malin Edman , sälj- och marknadsansvarig, Gnesta Bränneri.

Gnesta Bränneri startades av ett gäng med stora visioner. Idag, fem år efter första mäsksättningen, sköts hela produktionen av 27 åriga Malin Edman. Malin är dottern till två av grundarna som fått förtroendet att driva bolaget.

– Vi är inte störst, först eller globala, men det som särskiljer oss från många andra är att vi lägger all kärlek på våra produkter, säger Malin Edman.

I dag vänder sig Gnesta Bränneri i första hand till hotell, restauranger och konferensanläggningar, som tillsammans med dem kan utveckla en smaksatt snaps och även lansera denna som sin egen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063